Førstehjælp, og kursus til alle

Færdselsrelateret førstehjælp i Vordingborg

For én der lige har oplevet i et trafikuheld, kan situationen opleves helt surrealistisk. Man prøver at forstå, hvad der skete … Man er skræmt … og måske er man selv – eller andre? – kommet slemt til skade?

Med et intensivt kursus i trafikrelateret førstehjælp bliver du i stand til, at kunne holde hovedet koldt når det gælder. Du lærer at hjælpe både forulykkede, samt chokerede vidner bedst muligt. Du får en spændende dag, samvær, sjov og masser af aktivitet, der giver dig redskaberne til at kunne holde hovedet koldt, redde liv, og yde førstehjælp når det er alvor!

Førstehjælpskursus i færdselsrelateret førstehjælp – for alle!

Kurset er for alle, og især for dig, der vil redde liv og sikrer, at du kan yde førstehjælp når det virkelig gælder! Vi afholder førstehjælpskursus i weekenden, så alle være med.

Efter kurset vil du kunne:

  • Hjælpe op til flere tilskadekomne ved ulykker, og undgå selv at komme i fare.
  • Genoplive svært tilskadekomne uden vejrtrækning eller livstegn.
  • Yde førstehjælp til alle typiske skader i forbindelse med trafikulykker.
  • Forebygge chok og berolige de tilskadekomne.

Et førstehjælpskursus varer 8 timer og afholdes ca. hveranden lørdag, sammen med op til 12 andre kursister. Kurset afholdes på manøvrebanen ved Vordingborg.
Et færdselsrelateret førstehjælpskursus gælder i et år.

Fast lav pris: kun kr. 800,-

Frokosten behøver du ikke tænke på, den klarer vi!

For mere information og tilmelding til førstehjælpskursus, kontakt Anders Sommer tlf.: 23 20 68 55, eller Niels Heramb på tlf.: 20 48 72 63

Glæd dig til et kursus for livet!